Wednesday, September 12, 2007

grow old with u



Flashback lagi ni.. bengong sambil dengerin lagu ini. Mumpung blom ada kerjaan plus males juga nonton tivi. Yang disetel sinetron sih. Malah sekarang lagu ini jd ringtone hp gue. Dinyanyiin oleh Adam Sandler dengan suara fals untuk Drew Barrymore dalam film The Wedding Singer. Nice song, nice movie. Cocoknya seyh buat yang lagi fall in love. Pas banget dijadiin soundtrack deeh. Tapi, orang yang lagi broken hart kalo dengerin lagu ini mungkin ngebatin.. so sweet banget ya.. dan mungkin ngerasa love ga lagi sucks.. (^_^)


GROW OLD WITH U
ADAM SANDLER (OST. THE WEDDING SINGER)

I wanna make you smile whenever you’re sad
Carry you around when your arthritis is bad
All I wanna do is grow old with you

I’ll get your medicine when your tummy aches
Build you a fire if the furnace breaks
Oh it could be so nice, growing old with you

I’ll miss you
I’ll kiss you
Give you my coat when you are cold

I’ll need you
I’ll feed you
Even let ya hold the remote control

So let me do the dishes in our kitchen sink
Put you to bed if you’ve had too much to drink
I could be the man who grows old with you
I wanna grow old with you

The hottest songs from Adam Sandler

2 comments:

sueb said...

aduh.... suka bgt deh lagu itu!

Koerni said...

gw suka tuh adegannya waktu pas dia nyanyiin tuh lagu. touch the heart ^^ *halah jadi melow*

Post a Comment

 
© free template by Blogspot tutorial